info@mooi.nl

CLARINS PROMOTIE

Ontdek de wereldwijde bestseller van Clarins*: Double Serum, 2 anti-ageing serums in 1 flacon! Double Serum versterkt de werking van jouw anti-ageing Clarins crème.

Double Serum is een complete intensieve anti-ageing behandeling. Het serum bevat 21 krachtige plantenextracten, die de 5 vitale huidfuncties stimuleren. In de unieke tweekamer flacon, zijn de hydro (water) en lipide (olie) textuur tot het moment van toepassing gescheiden. Het effectieve sleutel ingrediënt Kurkuma, een krachtig anti-oxidant, zorgt voor een egalere, stralende en stevigere huid.

Het resultaat na 7 dagen**: je huid straalt, poriën en fijne lijntjes zijn minder zichtbaar en de huid ziet er zichtbaar jonger uit. Voor alle leeftijden, huidtypen en huidtinten.

Koop Double Serum tijdens de promotieweken en draag bij aan het mooie FEED project.

Clarins & FEED
Een samenwerking vanuit het hart

Clarins gelooft dat schoonheid vanuit het hart komt. Samen met FEED werkt Clarins aan een betere toekomst voor kinderen. Het FEED project van het World Food Programme wordt wereldwijd door Clarins gesteund en nu ook in Nederland tijdens de Clarins promotie van 10 tot en met 30 december bij jouw MOOI Parfumerie.

Tijdens deze Clarins promotie ontvang je bij aankoop van je favoriete Clarins producten luxe Clarins miniaturen cadeau, en tegelijkertijd zorg je voor 10 schoolmaaltijden voor kansarme kinderen over de hele wereld.

Deze speciale gift biedt niet alleen 10 schoolmaaltijden, maar helpt ze ook groeien, leren en ontwikkelen. Door deze kinderen de zekerheid van een maaltijd te bieden zullen zij vaker en regelmatiger naar school gaan. Je investeert daarmee in de toekomst.

*Interne data: verkoopwaarde Double Serum in 2017.
**Tevredenheidstest – multi-etnisch panel – 362 vrouwen.