info@mooi.nl

Vacatures hoofdkantoor

MOOI Parfumerie speelt in op de trend dat luxe toegankelijk moet zijn voor iedereen. Iedereen is immers MOOI. Wij hebben een duidelijke missie: iedereen helpen nog mooier te maken.

Hieronder vind je de openstaande vacatures voor het MOOI hoofdkantoor. Stuur ons jouw open sollicitatie via info@mooi.nl.

Interesse in een baan in één van de MOOI winkels? Bekijk hier de vacatures voor de MOOI winkels.


MOOI is op zoek naar een Social & Content Marketing Stagiaire (vanaf januari 2019). Ben jij in staat om met jouw expertise en passie voor content en retail, nieuwe consumenten naar onze MOOI parfumerie winkels te trekken? Ben jij ondernemend en kan jij communicatieboodschappen op de juiste manier vertalen? Ga jij uitdagingen niet uit de weg, denk je in oplossingen en heb je een hands-on-mentaliteit? Heb jij de juiste ervaring in online uitingen? Laat het ons weten want dan ben jij straks onze nieuwe creatieve aanwinst in het marketing team.

Functie: Social & Content Marketing Stagiaire
Dienstverband: Fulltime
Locatie: Amersfoort

Over MOOI
Bij MOOI Parfumerie helpen wij jou nóg mooier te worden! MOOI Parfumerie werkt met mensen die passie hebben voor het prachtige cosmetica vak. Onze winkelteams vinden het belangrijk om met hun kennis en kunde jou het juiste advies te geven over huidverzorging, make-up en geuren. Ons doel: blije klanten die met veel zelfvertrouwen en een stralende glimlach onze parfumerie verlaten.

MOOI Parfumerie bestaat inmiddels ruim 10 jaar en daar zijn we enorm trots op! Het begon allemaal in 2007 met een innovatief concept en vijf vestigingen. We hebben ons de vraag gesteld: wat wil de klant als het gaat om het aanbod aan persoonlijke verzorging? Het antwoord kwam al snel! Iedereen wil stralen en mooi zijn. Luxe is immers niet alleen voor de happy few, maar voor iedereen! Dat het concept aanspreekt is wel duidelijk; MOOI Parfumerie groeit nog steeds! Inmiddels zijn er 44 MOOI vestigingen verspreid over heel Nederland.

Over de functie

MOOI Parfumerie is vanaf januari 2019 op zoek naar een fulltime Social & Content Marketing Stagiaire om ons marketing team te versterken. Je voelt je thuis in de online wereld en je bent een échte beautyliefhebber. Er staat een gave uitdaging te wachten, namelijk gezamenlijk met het marketingteam de uitingen op sociale media en de MOOI website naar een next level te brengen. Je krijgt veel ruimte voor je eigen inbreng en leuke ideeën.

Een greep uit je werkzaamheden:

 • Bedenken Social Media redactionele content
 • Visualiseren Social Media content
 • Het schrijven van blogs en maken van content voor de MOOI website en nieuwsbrieven
 • Waarborgen en uitwerken vernieuwde MOOI huisstijl
 • Bestaande content optimaliseren
 • Meedenken over online campagnes

Over jou
Je volgt een hbo-studie in de richting van communicatie en/of marketing. Je bent een creatieve duizendpoot met een passie voor retail en schrijven.

 • Je zit in je derde jaar van je HBO opleiding
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je hebt affiniteit met retail (beauty is een pré)
 • Je gebruikt je creativiteit om de mooiste uitwerkingen te realiseren
 • Je hebt een hands-on-mentaliteit en denkt oplossingsgericht
 • Je bent communicatief sterk
 • Je schakelt snel en je werkt zelfstandig
 • Je kunt overweg met de programma’s Indesign, Illustrator en Photoshop (is een pré)

Voel jij je thuis in deze omschrijving? Dan willen we heel graag kennis maken met jou. Stuur je CV inclusief portfolio met recent werk voor 10 december 2018 naar Miquel@mooi.nl en wie weet ben jij onze nieuwe creatieve aanwinst!