fbpx
info@mooi.nl

SINT CADEAUTIPS

De mooiste tijd van het jaar is aangebroken. Warmte, gezelligheid en de tijd om jouw dierbaren te verrassen met de leukste cadeaus. Wie ga jij iets moois geven?

Of je nu inspiratie nodig hebt voor je verlanglijstje of zoek bent naar een cadeau voor iemand anders, wij maken het jou dit jaar wel heel makkelijk met speciale Sint aanbiedingen die je niet wilt missen. Kom naar jouw MOOI winkel en laat je verder inspireren!

Haal jij je cadeautjes ook op tijd in huis?
Zo kunnen we samen drukte in onze winkels voorkomen. Wij doen er alles aan om jou veilig en onbezorgd te ontvangen in onze winkels. Bel ons vooraf jouw cadeau door en wij zorgen dat het ingepakt voor je klaar staat.

Voorwaarden: de acties zijn geldig van 16 november tot en met 6 december 2020, zolang de voorraad strekt. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen. De korting is inclusief 10% klantenpas korting en niet geldig in combinatie met andere (kortings)acties. Niet alle afgebeelde producten zijn in alle winkels verkrijgbaar. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.