MOOI Parfumerie groeit! Groei jij met ons mee?

MOOI Parfumerie is de snelst groeiende parfumerie van Nederland en we zijn ambitieus: we willen blijven groeien! Daarom zoeken wij zelfstandige ondernemers in heel Nederland die samen met ons willen doorgroeien en hun krachten bundelen tegen de andere parfumerieketens, zodat zoveel mogelijk consumenten het MOOI concept kunnen ervaren.

MOOI Parfumerie is een succesformule omdat de consument centraal staat in onze benadering. Vanuit ons motto ‘Iedereen is Mooi’ maken we luxe voor iedereen toegankelijk. Maar MOOI gaat verder: met ons concept maken we het verschil. Niet alleen in acties op de winkelvloer, maar nog belangrijker: doordat onze enthousiaste winkelteams het adviseren aan de klant als ambacht zien. Daar ligt dan ook de sleutel tot succes en daar hebben wij bij MOOI bijzondere tools voor ontwikkeld.

Transparant

MOOI Parfumerie heeft een transparant franchisemodel. De ondernemer betaalt een vaste fee gebaseerd op de omzet. Er is dus een gezamenlijk belang om zoveel mogelijk traffic naar de winkel te genereren en omzetgroei te realiseren. Deze win-win situatie staat aan de basis van onze succesvolle samenwerking met ondernemers en draagt bij aan het realiseren van onze gezamenlijke doelstellingen.

Vanuit het hoofdkantoor wordt een sterk en commercieel marketingprogramma ontwikkeld dat ondersteund wordt door zowel instore communicatie als communicatie naar de consument. Een ander voordeel voor ondernemers is dat wij, dankzij onze goede relatie met leveranciers, in de positie verkeren om sterke merken als Rituals, Chanel, Dior, Clinique, Estée Lauder en Lancôme aan ons te binden. In overleg kunnen meer exclusieve merken worden toegevoegd en afhankelijk van het marktgebied geldt dat ook voor Rituals.

Pas jij bij MOOI?

Om het succes van MOOI verder uit te bouwen zijn er enkele basisvoorwaarden die belangrijk zijn: denk aan het marktgebied, een gezonde financiële basis en ondernemerschap. Onze ondernemers en hun winkelteams zijn de ambassadeurs van MOOI en zien het als hun missie om iedereen nog mooier te maken. Het is een feestje, een belevenis voor de consument en daarom komen ze naar MOOI Parfumerie en komen ze ook graag terug. Ondernemers die dit ook zo voelen en op deze manier willen ondernemen door consumenten een bijzondere ervaring te willen bieden, verwelkomen wij graag in de MOOI familie!

Enthousiast geworden om je aan te sluiten bij de MOOI organisatie? We zoeken nog ondernemers/ franchisekandidaten door heel Nederland. Stuur voor meer informatie een mail met jouw gegevens naar [email protected]