fbpx
info@mooi.nl

MOOI NIEUW JAAR

Dat de uitdagingen in dit nieuwe jaar niet verdwijnen, dat is duidelijk. Stiekem kijken we natuurlijk wel alvast vooruit op een jaar waarin we hopelijk snel weer bij elkaar kunnen zijn en genieten van al die mooie dingen en momenten.

Tot het zover is moeten we nog even volhouden met zijn allen. Maar wat ons betreft komt die tijd zo snel mogelijk. En voor jou ongetwijfeld ook. Wij dromen stiekem al weg bij die mooie look voor op een terrasje in de lente of bij die hippe strandtent in de zomer. Droom jij alvast een beetje mee?

Wij wensen je een gezond en héél mooi jaar!

Onze MOOI Parfumerie winkels zijn tijdens de lockdownperiode gesloten. Maar we zijn er natuurlijk nog steeds voor je. Neem contact op je met favoriete MOOI Parfumerie winkel en informeer naar de mogelijkheden voor het thuis laten bezorgen van je favoriete producten.

Omdat drogisterijen tijdens de lockdownperiode open blijven, kun je nog steeds in onze DA MOOI en Drogisterij & MOOI Parfumerie winkels terecht voor je vragen omtrent gezondheid en het kopen van noodzakelijke producten. We houden ons hierbij aan de richtlijnen van het RIVM.