fbpx
info@mooi.nl

FOR YOUR HANDS ONLY

In deze bijzondere tijd wassen we onze handen veel vaker dan normaal, waardoor je kunt last kunt krijgen van droge handen, eczeem, irritatie of wondjes op je handen. Waar je je handen nu mee wast is belangrijk als het gaat om de gezondheid van je huid.

De verzorgende en hydraterende handwash van Umami Exclusive Cosmetics is verrijkt met arganolie. Deze zorgt er als rijke voedingsbron voor dat de huid heerlijk zacht en soepel aanvoelt, herstelt de huid op natuurlijke wijze en laat haar weer stralen als nooit tevoren. Gebruik na het wassen de verzachtende en voedende Umami Exclusive Cosmetics handlotion voor extra verzorging.

Ontdek Umami Exclusive Cosmetics
Zoet, zout, zuur, bitter en… umami! Umami is de vijfde basissmaak en laat zich het best omschrijven als ‘heerlijkheid’ of ‘hartig’. Voor het merk Umami Exclusive Cosmetics is het gastronomische Zeeuws- en West-Vlaanderen de inspiratie voor de zoektocht naar de ultieme beleving. Door het samenvoegen van ingrediënten zijn heerlijke geuren gecreëerd die de zintuigen prikkelen met een perfect huidgevoel.

Onze MOOI Parfumerie winkels zijn tijdens de lockdownperiode gesloten. Maar we zijn er natuurlijk nog steeds voor je. Neem contact op je met favoriete MOOI Parfumerie winkel en informeer naar de mogelijkheden voor het thuis laten bezorgen van je favoriete producten.

Omdat drogisterijen tijdens de lockdownperiode open blijven, kun je nog steeds in onze DA MOOI en Drogisterij & MOOI Parfumerie winkels terecht voor je vragen omtrent gezondheid en het kopen van noodzakelijke producten. We houden ons hierbij aan de richtlijnen van het RIVM.

Het merk Umami Exclusive Cosmetics is verkrijgbaar bij de volgende MOOI winkels: Aalsmeer, Aalten, Alblasserdam, Blaricum, Bloemendaal, Castricum, Delft, Elst, Emmeloord, Middelharnis, Nijverdal, Putten, Vlaardingen, Voorburg en Winterswijk.