info@mooi.nl

EXPRESS YOUR SOUL

Elke periode komt Rituals met een Limited Edition. Het is lente en dat betekent een nieuwe lijn: Express Your Soul. Hebben jullie de nieuwe geur al geprobeerd? Wat vinden jullie ervan?

Bijna iedereen kent Rituals wel, maar wisten jullie dat Rituals geïnspireerd is op Rituelen? Een ritueel bestaat uit minimaal vijf producten, vandaar dat de lijnen van Rituals ook minimaal vijf producten bevatten.  Rituals wil de kleine alledaagse dingen, je routines, weer bijzonder maken.

Voor de nieuwe New Summer Limited Edition ging Rituals een samenwerking aan met een van de meestberoemde street artists ter wereld: MadC, die haar passie heeft gemaakt van het tot uitdrukking brengen van haar ware ik. Bij de creatie van haar kunstwerk in opdracht van Rituals liet ze zich inspireren door het thema ‘Express your Soul’.

De geur van de collectie combineert de opwekkende eigenschappen van verbena met de bloemen- en citrusgeurvan petitgrain, waardoor een verfrissend, zomers gevoel ontstaat.

De verpakking past natuurlijk helemaal in het Express Your Soul thema. De kleurrijke en uitgesproken verpakking is een plaatje voor in de badkamer. Het is eigenlijk een klein kunstwerk!

Kom langs in jouw MOOI winkel en ontdek Rituals Limited Edition Express your Soul!

5