info@mooi.nl

SUMMERLOOK DIOR

Wauw! De Dior New Summer Look 2017 ligt in de winkels. De look staat voor Care & Dare. Verzorging, bescherming en hydratatie aan de ene kant maar fun, kleur en avontuur is natuurlijk ook belangrijk! Hebben jullie de look al uitgeprobeerd in één van onze MOOI winkels?

Peter Philips, Creative & Image Director, Dior Make-up, creëerde de Care & Dare collectie waarin hij zicht heeft gericht op de best verzorgende ingrediënten om de kleuren nog beter uit te laten komen.

“Durf te spelen met kleur”

De collectie bevat de volgende producten: Dior Addict Care & Dare Lipstick, Diorskin Nude Air Care & Dare, Diorskin Nude Air Luminizer Serum, 5 Couleurs, Diorshow Colour & Contour, Dior Vernis en Dior Adddict Lip Tattoo.

Dior Addict Care & Dare Lipstick:
De sterk gepigmenteerde lipstick heeft een witte kern verrijkt met verzorgende oliën en vitamine E. De lipstick zal de lippen beschermen en verzorgen waardoor ze er direct mooier uit zullen zien.

Diorskin Nude Air Care & Dare
Ziet de Glow Booster er niet geweldig uit? Deze bronzing powder van Dior werkt energiegevend en direct op de uitstraling en de teint van de huid. Een gezonde, zomerse glow en de huid is direct beschermd tegen agressieve invloeden van buitenaf.

Diorskin Nude Air Luminizer Serum
Heb je geen tijd om in de zon te zitten? Een glow van een sun-kissed huid het hele jaar door! Een paar druppels van Diorskin Nude Air Luminizer is al voldoende. Deze vloeibare foundation voor een zonnig en stralend effect kan enkel of gemengd worden met iedere gewenste foundation om een sun-kissed effect te creëren.

5 Couleurs
De twee exclusieve oogschaduwpaletten doen je direct denken aan strand, een zongebruinde huid en de kleurenpracht van een warme zomerdag. De poeder van de oogschaduw versmelt super mooi met de huid en blijft ook nog eens lang zitten. In elk doosje kun je de lichtere kleur gebruiken als bijvoorbeeld een highlighter onder de wenkbrauw of als lichtvanger.

Diorshow Colour & Contour
Yay! Een tweezijdig oogpotlood. Elk oogpotlood bevat een witte oogschaduw met een vleugje kleur + een gepigmenteerde eyeliner. Super fijn om mee te nemen wanneer je bijvoorbeeld op reis gaat deze zomer.

Dior Vernis
Een look is natuurlijk niet compleet zonder een kleur op de nagels. Drie vrolijke, krachtige kleuren om mee te experimenten.

Dior Addict Lip Tattoo
Hét product van de lancering is natuurlijk de Dior Addict Lip Tattoo. De gekleurde inkt is de ‘tattoo’ voor de lippen. De formule blijft 10* uur lang mooi en geeft niet af. Enkele seconden na het aanbrengen van de kleur smelt de formule samen als een tijdelijke tatoeage. De Dior Addict Lip Tattoo is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

lip-tattoo

Ben jij ook zo nieuwsgierig geworden naar de Dior New Summer Look 2017? Probeer de look in onze MOOI winkels. Veel van de producten zijn limited edition. Deze zijn dus maar beperkt beschikbaar.

*Instrumentele test op 20 personen