info@mooi.nl

LANCÔME MONSIEUR BIG LOOK

Hebben jullie de Look van de Maand van juni al gezien? De Monsieur Big look is de perfecte look voor de ogen en wenkbrauwen. De ogen en wenkbrauwen maken namelijk ook direct het gezicht. Door enkel drie producten te gebruiken creëer je een verbluffend resultaat!

STAP 1:

• Monsieur Big Brow

Je ziet het veel op de catwalk: grotere, vollere wenkbrauwen. Hoe krijgen ze dat voor elkaar? Definieer je wenkbrauwen met de Monsieur Big Brow voor perfecte volle wenkbrauwen met een natuurlijke finish en 24h houdend resultaat. De Monsieur Big Brow is echt om de wenkbrauwen in te vullen. Wil je de wenkbrauwen liever scherper in model teken? Gebruik dan het originele wenkbrauwpotlood van Lancôme!

STAP 2:

• Monsieur Big Marker

Markers zijn hot! Je ziet markers overal en Lancôme heeft er nu zelfs een eyeliner van gemaakt. Een intens zwarte, 24h houdende eye liner voor de perfecte intense look. De marker kun je op twee manieren gebruiken. Door de punt in te zetten ga je voor een subtiele dunne lijn. Je kunt de marker ook schuin neerzetten waardoor je direct een extreem effect creëert.

STAP 3:

• Monsieur Big Mascara

Nepwimpers nodig voor een feestje? Die tijd is verleden tijd! De Moniseur Big Mascara is namelijk zelfs op verschillende podia geprobeerd, en weet je wat blijkt? De Mascara geeft minstens het effect van valse wimpers. Maak de look dus af met de Monsieur Big Mascara voor een opvallend vals wimpers effect, voor een intens zwarte blik met tot 12 keer meer volume dan je eigen wimpers. ‘

Ben jij ook zo nieuwsgierig geworden naar de producten van Monsieur Big? Probeer de Monsieur Big Look bij MOOI Parfumerie!